198 West 21th Street, Suite 721
Email: hello@yourdomain.com

The Content Boutique

Vandaag even een ode aan de apps en tools die het runnen van mijn business een stuk makkelijker maken! Inmiddels ben ik 10 jaar werkzaam in de online wereld en heb ik al veel technische snufjes voorbij zien komen. ✨
Als je net start met je online business is het vaak een flinke zoektocht naar de juiste tools. Om jou een stukje op weg te helpen zet ik mijn 5 🤎 favorieten voor je op een rij:
1 Preview app, deze app gebruik ik voor het in elkaar zetten van een gelikte Instagram feed. Tegen een klein betaling kun je de posts ook inplannen. Ideaal wanneer je op vakantie gaat.
2 Trello, borden, lijstjes en taken delen dat is waar deze app jou het een stuk makkelijker gaat maken. Of het nu voor werk is of een extern project; Trello helpt jou georganiseerd te blijven.
3 Unfold, voor het creëren van mooie Instagram Stories kan ik niet zonder deze app. Er worden wekelijks nieuwe templates aangeboden en het is heel makkelijk in gebruik. Wat ik het fijne vind van deze app is dat je echt een verhaal kunt maken en door steeds hetzelfde template te gebruiken creëer je eenheid.
4 WeFact, dit is mijn online facturatie systeem. Offertes en facturen maken was nog nooit zo eenvoudig en je kunt alles geheel naar je eigen huisstijl aanpassen. Ook een kun je de optie online betalen toevoegen waardoor bij mij 80% van de facturen sneller betaald worden.
5 Splice, deze app is ideaal voor het bewerken van videobeelden. Je kunt ze makkelijk versnellen, voorzien van een muziekje en van een filter voorzien.
Wat is jouw ultieme online tool waar je echt niet zonder kunt? Laat het hieronder even weten in een comment. 💭 #onlinetools

comments
post a comment