198 West 21th Street, Suite 721
Email: hello@yourdomain.com

Image Alt

About

Hi, I am Marieke!

Digital Bee, Content Creator, Webdesigner & Founder van The Content Boutique. Mijn passie is het helpen van beginnende en ervaren ondernemers bij het boosten van hun online zichtbaarheid op een stylish en strategische manier! – Marieke Mol

#social #nevernotsmiling #checkcheckcheck #digitalbee #momlife #ginger #citygirl #creativeboss #GT’s #beachplease #multitasker #colalightjunkie #focus #interiorlover #teamwork #goals

Onze waarden

01.

Be the customer

Jij bent de klant en zo willen we je ook graag laten voelen.

02.

No nonsense

Oftewel niet lullen maar poetsen. Geen onnodig gedoe!

03.

Simplify

We denken graag in oplossingen en mogelijkheden.

04.

Having fun

Bij ons ben je geen nummertje. Er mag gelachen geworden!

05.

Teamwork

Samenwerken daar houden we van. Twee zien meer dan één!

My Story

Mijn eerste html-skills deed ik op via het social network CU2, remember!? Glitters, muziekjes, filmpjes, niks was te gek om mijn pagina compleet te stylen. Tada, de digital Bee in mij was geboren! Afgestudeerd en wel dook ik meteen in de wondere online-wereld. Online stores schoten toen als paddenstoelen uit de grond. Ik zag hoe oneindig het web is qua mogelijkheden en het bereiken van mensen. There is no sky, there is no limit!

Het mooiste vind ik om mijn technische kennis te combineren met een stijl die he-le-maal bij iemand past. Gelukkig laat droge codetaal mijn creatieve stroom aan ideeën voor een passende layout niet verdampen. Met mijn levendige verbeeldingskracht is voor iedereen een elegante website op maat te maken.

De achterkant van een site zie ik als één uitdagende puzzel dus een beetje nerdy kun je mij wel noemen. Ik blijf schuiven totdat alle stukjes goed gelegd zijn en er perfectie verschijnt aan de voorkant. Met mijn Rotterdamse roots weet ik van aanpakken en laat ik geen enkele mogelijkheid onbenut, al is deze nog onbekend want: ‘If not now, then when?’

Natuurlijk kun je allerlei online-projecten bij mij onderbrengen maar wat is er fijner dan zelfstandig te zijn? Ik coach beginnende en ervaren ondernemers om online op eigen benen te staan. Daar werken wij samen naar toe. Ik ben altijd positief en motiverend en als het moet kritisch, totdat jij tevreden bent.

Trust me, you will end up where you need to be!

Wij geloven in het maken van indrukwekkende websites waar jij jouw verhaal kunt vertellen. Waar je kan connecten met potentiële klanten en verkopen kunt genereren.

Ons team heeft tientallen jaren ervaring om jou succesvol online te laten stralen, zonder onnodig gedoe. We kennen de verhalen van ondernemers die je voor zijn gegaan, de angsten en technische frustraties. Wij zijn er voor je om daarbij te helpen en zorgen voor een gestructureerde en stressvrije aanpak.

The Content Boutique stress free experience...

Dankzij Marieke heeft mijn website een transformatie ondergaan van een blog naar een écht inspiratieplatform, dat een weerspiegeling is van mijn bedrijf. Ik ben echt super dankbaar voor haar kennis, enthousiasme en geduld. Ik ben er trots op en zou The Content Boutique zeker aanraden. Mijn website staat als een huis!

Souraya Hassan
Owner Founder Binti Home

"Marieke kwam ons helpen met het opzetten van onze socials en nieuwsbrieven. Door haar ervaring in E-commerce bij grote bedrijven is zij heel ervaren en heeft een duidelijk PVA. "Soms zien wij door de bomen het bos niet meer maar dan komt Marieke langs en dan is het wel eens gênant hoe eenvoudig haar oplossingen zijn"!

Mechtelien van Alkemade & Vanessa Loudon
Owners @ fabfabrics.nl

Met haar bubbly persoonlijkheid en enorme kennis over webdesign en online vindbaarheid is Marieke degene die je als ondernemer aan je zijde wil hebben. Ze komt zelf met voorstellen, vaak dingen waar ik zelf nog niet aan gedacht had. Marieke denkt met je mee en ziet geen beren op de weg. Ik ben enorm blij met mijn frisse site!

Esmée Noëlle
Owner/ influencer @esmeenoelle

Na verschillende gesprekken gehad te hebben met mensen voor mijn website, had ik het beste gevoel bij The Content Boutique. Marieke is een lieve, zorgzame en professionele vrouw, die heel begripvol overkomt en écht met je mee denkt. Ze heeft heel veel kennis van zaken en dat geeft vertrouwen.

Jade Calitz
Owner/ founder @ The Rub