198 West 21th Street, Suite 721
Email: hello@yourdomain.com

Image Alt

Our Services

Webdesign

Een goede website is veel meer dan een mooi plaatje. Je website is de eerste indruk die je bij jouw klanten achterlaat. Juist daarom is het zo belangrijk om een website te ontwerpen die perfect aansluit op de doelgroep en past bij jouw bedrijf. Graag help ik je met een passend webdesign. Je kunt kiezen uit de volgende services: website & webshop ontwerp, onderhoud website & webshop, domeinnaam & hosting.

Online Marketing

Instagram, Facebook, Pinterest, LinkedIn, ze zijn niet meer weg te denken als onderdeel van de online marketing strategie. We swipen, liken, taggen en delen wat af! En onder deze likers en volgers bevindt zich ook jouw doelgroep. Daarnaast heeft elk social-mediakanaal haar eigen doelgroep.

Content Marketing

In tegenstelling tot traditionele reclame leggen we bij content marketing de focus op het vermaken, helpen en inspireren van de consument. Content Marketing is dé manier om een relatie met je klant op te bouwen. Door alle nieuwe social media is het nog nooit zo makkelijk geweest om vanuit jouw business je verhaal te vertellen. Het delen van verhalen zorgt ervoor dat je relaties en vertrouwen opbouwt, met het uiteindelijke doel deze om te zetten in winstgevend aankoopgedrag.

Vindbaarheid (SEO)

Een mooie website moet natuurlijk wel gevonden worden. Je kunt het vergelijken met een drukke winkelstraat waar veel grote winkelketens gevestigd zitten en dan heb je ook nog de zijstraatjes. Daar zitten de leuke boetiekjes en speciaalzaken alleen moet je wel even weten waar deze te vinden zijn. Dit kun je doen door een mooie etalage in te richten (de homepage) maar je zal toch publiek die zijstraat in moeten krijgen. Zo werkt het dus ook met zoekmachines!

Coaching & Training

Yes, de website is live! Nu moet je er alleen zelf nog mee overweg kunnen… Daarvoor hebben we speciale Coaching & Training sessies waarbij we je helemaal klaarstomen om jouw online business tot een succes te maken. We kunnen de coaching sessie afstemmen op waar jij de behoefte aan hebt om je online kennis te vergroten. Aan het einde van deze sessie kun je zelfstandig aan de slag!