198 West 21th Street, Suite 721
Email: hello@yourdomain.com

Content Marketing

Door krachtige content marketing kun je de aandacht van jouw doelgroep trekken. Het is een mooie samenwerking tussen je website, content, SEO, social media en e-mail marketing. Welke kanalen zet je in? En wat is de juiste timing voor het plaatsen van de content? Bekijk hieronder wat The Content Boutique voor je kan betekenen!

CONTENT STRATEGIE

Laat je klanten zien wie je bent! Door een content strategie te bedenken die naadloos aansluit op jouw doelgroep. We begrijpen dat alle nieuwe content kanalen nogal overwhelming kunnen zijn. Blijf daarom vooral bezig met waar jij goed in bent en laat de content strategie aan The Content Boutique over.

COPYWRITING & BLOG

Copywriting is meer dan alleen een stukje tekst, het is de kunst om met slim gekozen woorden iemand te kunnen activeren. Het is hierbij belangrijk om de 3 key’s voor ogen te houden. Het vermaken, helpen of inspireren van de lezer.

FOTOGRAFIE & CONCEPT

Een Instagrammable foto maak je niet vanuit de losse pols met een Iphone, nee voor een aantrekkelijke Instagram Feed heb je mooie fotografie nodig. Daar helpen wij je graag bij!

Is jouw content nog up to date?

WAT IS CONTENT MARKETING?

Allereerst de definitie van Content Marketing via Wikipedia:

“Content Marketing omvat alle soorten marketing waarbij ‘content‘ – inhoud of informatie voor de consument – wordt gemaakt en verspreid. Die content kan zowel tekstueel als audiovisueel zijn, gaande van nieuws- en blog berichten over casestudy’s en handleidingen tot video’s en infographics.”

Kort samengevat is Content Marketing een mooie samenwerking tussen je website, content, SEO, social media en e-mail marketing.

WAT IS HET DOEL VAN CONTENT MARKETING?

Het doel van Content Marketing is het aantrekken en binden van nieuwe klanten.

WELKE CONTENT KAN IK HET BESTE DELEN MET MIJN KLANTEN?

Allereerst is het belangrijk om je klant centraal te zetten. Wat je vooral niet moet doen is jouw business, product of dienst centraal zetten. Het gaat om de klant, waar heeft deze behoefte aan? Welke content kun je delen om jouw klant verder te helpen of te inspireren? The Content Boutique helpt je graag bij het vinden van de juiste strategie om je klant te bereiken.

IS CONTENT MARKETING DUURZAAM?

Ja absoluut. De teksten en beelden die je gebruikt kunnen jaren later nog effect hebben. Een niet converterende Adwords campagne of het opzetten van een radiocampagne en bannercampagne, heeft een veel korter effect. De investering die je nu doet in Content Marketing daar pluk je veel langer de vruchten van.

MIJN BEDRIJF ZIT IN EEN ``SAAIE`` BRANCHE KAN IK DAN CONTENT MARKETING WEL INZETTEN?

Ja natuurlijk, er zijn veel creatieve oplossingen te bedenken om jouw product of dienst meer kleur te geven. Bedenk wat jouw klanten gaan doen met het product of dienst? Welke oplossingen kun je ze bieden? We denken graag met je mee! Laat The Content Boutique je helpen met een passend plan.

HOE WEET IK WAT HET OPLEVERT?

Voor de content die op je website geplaatst is gebruiken we Google Analytics om te kunnen meten wat het resultaat is van de geplaatste artikelen. Op Social Media zijn de berichten ook perfect meetbaar en is er een duidelijk overzicht in de statistieken van je bedrijfsaccount.