198 West 21th Street, Suite 721
Email: hello@yourdomain.com

Image Alt

Prices

Webdesign

Create your own!

Je wilt een vliegende start maken met een mooie website maar helaas heb je nog niet voldoende budget. Je wilt geen houtje-touwtje website want je weet hoe belangrijk het is om bij nieuwe klanten een goede indruk te maken. Heb je een beetje WordPress kennis? Dan helpen wij je verder met de juiste basis neer te zetten en met de nodige hulplijnen uiteraard!

Website Pro

Je bent opzoek naar een stylish website met extra functionaliteiten zoals het inladen van filmpjes, grafisch vormgegeven designs en een nieuwbrief koppeling. Dan adviseren wij een WEBSITE PRO om jouw wensen mooi vorm te kunnen geven.

Webshop

en webshop waar je al jouw producten onder één dak kunt aanbieden dat is natuurlijk een uitkomst. Is jouw plan om een middelgrote webshop te starten dan het WEBSHOP pakket precies wat je nodig hebt.

Webshop Special

en webshop met alle extra’s zoals een koppeling met jouw voorraadsysteem, chatfunctie en een nieuwsbrief pop-up. We adviseren je om een WEBSHOP SPECIAL pakket te kiezen. Zo kun je de webshop stylen naar jouw wensen.

SEO

Basis SEO pakket

Wat zit er in het Basis SEO pakket? We beginnen met een zoekwoorden analyse, daarna installeren we de SEO plugin op de website, dan volgt de content optimalisatie en on page optimalisatie. Als laatste voeren we de analyse en rapportage uit. Wil je meer weten over dit pakket? Neem dan even contact met ons op!