198 West 21th Street, Suite 721
Email: hello@yourdomain.com

Create your own

Je wilt een vliegende start maken met een mooie website maar helaas laat je budget dit nog niet toe. De bekende DIY platformen voldoen niet aan de eisen en je hebt net niet genoeg kennis om er zelf één te ontwerpen. We begrijpen het helemaal én nog beter we zijn er om je uit de brand te helpen!

Kies een website template

Na het intakegesprek sturen we 3 voorbeeld templates die aansluiten op jouw wensen. Onze WordPress templates zijn strategisch ontworpen om je business te laten opvallen.

Wij ontwerpen de basis

We maken het design op orde zodat je hierna zelf er verder mee aan de slag kunt. We passen jouw huisstijl toe op het template en zorgen ervoor dat afbeeldingen in de juiste verhoudingen zijn.

Watch & Learn

We gooien je natuurlijk niet zomaar in het diepe. Na een goede uitleg van ons, kun jij nu zelf aan de slag met het invullen van je website. Je vult de website met je eigen tekst en beeld. En geeft het het die extra wow-factor!

Launch je website

Voordat we de champagne laten knallen doen we eerst een check, check, dubbele check ronde. We controleren de functionaliteiten op verschillende devices en vragen ook jouw kritische oog om mee te kijken. En daarna is het tijd om de rode loper uit te leggen, de party poppers en champagne erbij te pakken. Let's go live!

Nieuwsgierig naar jouw nieuwe website?

IN WELK PLATFORM WORDEN DE WEBSITES GEMAAKT?

De websites worden ontworpen in WordPress en in het geval van een webshop komt hier een WooCommerce koppeling bij.

KAN IK MIJN WEBSITE ZELF ONDERHOUDEN?

Er is niks zo fijn om zelfstandig aan je website te kunnen werken. Daarom bieden wij ook bij elke oplevering een WordPress Kickstart aan. Je krijgt uitleg over hoe het CMS (Content Management Systeem) systeem werkt.

IS DE WEBSITE OOK GESCHIKT VOOR MOBIEL EN TABLET?

Alle websites die wij aanbieden zijn responsive. Een responsive website kan zich automatisch aanpassen aan het beeldformaat. Dat is heel erg belangrijk want tegenwoordig gaat zo’n 80 procent het internetverkeer via mobiel.

WANNEER IS MIJN WEBSITE KLAAR?

Dit hangt af van een aantal factoren. Hoe snel je de benodigde informatie gereed hebt denk hierbij aan: de huisstijl, beelden en teksten. Maar ook aan beide agenda’s. Als alles heel vlot verloopt kan je website in een maand klaar zijn voor de launch.

KAN IK VIDEO'S TOEVOEGEN AAN MIJN WEBSITE?

Jazeker, je kunt aan elke pagina video’s toevoegen.

WELKE PROJECTEN ZIJN ER RECENT AFGEROND?

In het portfolio worden wekelijks alle afgeronde projecten toegevoegd.

WAAROM THE CONTENT BOUTIQUE?

Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent. Bij The Content Boutique ben je geen nummertje. Wij zijn oprecht benieuwd naar jouw verhaal omdat we weten dat we op deze manier de beste website voor jou kunnen ontwerpen. Benieuwd wat onze klanten over ons zeggen? Lees het hier.

WAT IS DE PRIJS?

Uiteraard is het belangrijk wat de kosten zijn voor jouw website of webshop. The Content Boutique is een groot voorstander van transparantie. Daarom kun je de prijzen vinden bij Prijzen & Pakketen. Een website op maat laat zich niet zo eenvoudig in een hokje stoppen. Hiervoor maken we altijd eerst een afspraak om de wensen door te nemen en vervolgens sturen we een offerte. De prijzen zijn in ieder geval altijd vooraf duidelijk in kaart gebracht, zo kom je niet voor verrassingen te staan.