198 West 21th Street, Suite 721
Email: hello@yourdomain.com

The Content Boutique

Bali stond echt al een tijd op mijn Bucket List en afgelopen oktober was het eindelijk zover! Vanaf het moment dat ik de luchthaven uitliep voelde ik gelijk de fijne vibe van het eiland. Het was stikdonker dus de mooie palmbomen en zee had ik nog niet eens gezien.

De volgende ochtend werden mijn verwachtingen niet meer dan waargemaakt. Echt WOW, gewoon WOW! Zon, palmbomen en verse smoothie bowls met granola. En dan heb ik het nog niet eens gehad over sunsets. Voordat ik hier mijn hele vakantie verhaal van dag tot dag met je ga doornemen, wil ik je aan de hand van mijn favoriete Bali hotspots meenemen door mijn reis.

Dit zijn mijn 10 favoriete Bali hotspots waarbij je absoluut je camera niet mag vergeten.

#1 La Brisa – Canggu

Als je naar Bali gaat mag een bezoekje aan La Brisa echt niet ontbreken. Het is echt mijn favoriete plek om de Sunset te bekijken. En met mij vele anderen dus als je een fijn plekje wilt bemachtigen om de zonsondergang te kunnen bekijken, ga er dan rond een uur of 16:00 heen.

#2 Mrs. Sippy – Seminyak

Een goede lunch, een lekker drankje en fantastische interieur details. Hiervoor ben je bij Mrs. Sippy aan het juiste adres. Schrik niet als je af een toe een flinke plons hoort. Er is namelijk een serieuze duikplank waar elke minuut wel een bommetje vanaf gemaakt wordt.

#3 Ninetyone – Canggu

Ninetyone is een verborgen oase van rust in de drukke mainstreet van Canggu. Wil je even bijkletsen met vrienden onder het genot van goed eten? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Ninetyone.

#4 The Loft – Uluwatu

Als interieur lover ging mijn hart wel even sneller kloppen toen ik met mijn vriendin Katt een bezoekje bracht aan The Loft. Er zijn overal leuke details verstopt! Ik zou The Loft vooral aanraden voor een uitgebreide lunch.

#5 Gooseberry Boutique & Cafe – Uluwatu

Al jaren ben ik fan van het mooie lingerie merk Gooseberry Intimates. Toen ik hoorde dat er een cafe was moesten we daar natuurlijk heen. Deze locatie is echt on point en zeer Insta-waardig!

#6 Sal Secret Spot – Uluwatu

Ik weet natuurlijk niet hoe heaven eruit ziet maar ik hoop zoals Sal Secret Spot. Het lichte en frisse interieur zorgt ervoor dat je je gelijk helemaal zen voelt. De ligbedden bij het zwembad, de buitendouche en het romantische hemelbed maken dit pareltje helemaal compleet.

#7 Blue Lagoon – Nusa Ceningan

Wow, de Blue Lagoon op Nusa Ceningan is echt een Must See! De zee is hier zo schitterend blauw en de kracht van de zee is immens. Wat ik ook bijzonder vond is dat het hier helemaal niet toeristisch is. Misschien kwam het omdat ik er in de ochtend was. Maar een absolute aanrader en verdiend dus zeker een plek in mijn Bali hotspot top 10.

#8 Le Pirate – Nusa Ceningan

Oeef toen ik hier ’s ochtends mijn ogen open deed moest ik mijzelf echt even knijpen. Ben ik hier echt? Is die zee echt zo blauw? Ja het is geen droom. Je kunt er vanaf Bali gewoon in een half uurtje naartoe varen. Le Pirate op Nusa Ceningan is echt een paradijs.

#9 KlingKing & Diamond Beach – Nusa Penida

Je moet er even wat trappen voor op en af maar ik vond dit de spierpijn meer dan waard. Dit zijn echt de mooiste stranden die ik ooit in mijn leven heb gezien. Verscholen tussen de rotsblokken en palmbomen kom je de mooiste parels tegen.

#10 Le Pirate – Gili Trawangan

Na mijn grote enthousiasme over Le Pirate @ Nusa Ceningan besloot ik om ook eens een kijkje te nemen bij Gili Trawangan. Wat begrijpen de mensen van Le Pirate goed waar een fijne vakantie aan moet voldoen. De huisjes zijn niet over the top luxe maar is precies voorzien van alles wat je nodig hebt. Daarnaast heeft het restaurant heerlijk eten en lekkere cocktails. En tja met uitzicht op zee heb je echt niets meer te wensen!

Ben jij op Bali geweest en heb je nog tips voor fijne Bali hotspots? Laat ze hieronder achter in een comment! Sharing is caring…

En wil je weten waarom reizen zo goed is voor content creatie? Dat lees je in deze blog!

post a comment