198 West 21th Street, Suite 721
Email: hello@yourdomain.com

The Content Boutique

Afgelopen weekend was ik er even lekker tussenuit, niet zover van huis namelijk in Utrecht. Wat is dit een super fijne stad om lekker te winkelen en unieke content creatie te creëren. Want ja laten we eerlijk zijn in het weekend ga ik niet meer zo graag naar de binnenstad van Amsterdam. In een soort van optocht door de Kalverstraat slenteren is niet echt aan mij besteed. De binnenstad van Utrecht was met kerst voor de deur ook alles behalve rustig maar eerder gezellig druk. Naast dat we de nodige Christmas Shopping hebben gedaan zijn we vooral naar een paar fijne hotspots geweest. Deze wil ik graag met jullie delen want deze zijn een lust voor het oog en een ideale plek voor het creëren van fijne content.

The Streetfood Club

Wow, wat een heerlijke roze bijna hysterische plek! We begonnen hier de dag met een heerlijke lunch. Normaal ben ik vaak een beetje teleurgesteld na het bezoek van een Insta hotspot. Maar The Streetfood Club heeft mijn verwachtingen meer dan waar gemaakt. Het eten was erg lekker, de bediening vlot en vriendelijk en het interieur was te gek! Wanneer ik in de buurt ben kom ik hier zeker terug.

Parc Broekhuizen

Dit prachtige landgoed ligt niet in het centrum van Utrecht maar in Leersum. In Parc Broekhuizen had ik een hotelovernachting geboekt. Na een lange dag veel gelopen te hebben konden we gelijk aanschuiven in het restaurant Voltaire. Na een heerlijke Gin & Tonic kregen we het menu van de chef. Het eten en de wijn was echt heerlijk. Het restaurant heeft niet voor niets deze week haar eerste Michelinster gekregen. Met een goed gevulde buik zijn we naar onze mooie kamer gegaan. Met als kers op de taart werden we de volgende morgen ontvangen met een voortreffelijk ontbijt en verse sneeuw. Wat een plaatje!

Metro City Kitchen

Nog zo’n fantastische plek op het Jaarbeursplein, Metro City Kitchen. De inrichting is hier weer écht op en top verzorgd. Een mooie combinatie van industriële materialen met klassieke elementen en kleurrijke patronen. Wij namen gezellig plaats in de kas die midden in het restaurant is geplaatst. We hebben ook hier weer heerlijk gegeten en de bediening was ook erg goed. Er zijn veel verschillende hoekjes gecreëerd met allemaal een andere sfeer. Wanneer je dus wat content materiaal voor je Instagram of website wilt schieten ben je hier aan het juiste adres. 

Weet jij nog een paar fijne hotspots die we absoluut niet mogen missen? Please share in de comment hieronder!

post a comment