198 West 21th Street, Suite 721
Email: hello@yourdomain.com

The Content Boutique

Instagram is razend populair en daarmee komt de ene na de andere app uit! Ik kan mij dus zomaar voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom heb ik in deze blog mijn favoriete Instagram apps voor je op een rijtje gezet.

VSCO
De VSCO app is onmisbaar op mijn telefoon want in een handomdraai voorzie je nog de meest slecht belichte foto van een filtertje en is deze he-le-maal Instaproof! De app is standaard voorzien van een aantal filter series. Wil je wat meer mogelijkheden dan kun je tegen een kleine betaling extra filters bijkopen.

UNFOLD
Je Instastories voorzien van een leuk frame doe je met Unfold. Dan heb ik het niet over schreeuwerige randjes met bloemetjes en glitters. Nee, Unfold is minimalistisch en clean!

PREVIEW
Een Instagram feed maken waarvan de foto’s mooi bij elkaar passen? Dit doe je met de preview app! Hier kun je een mooi moodboard van foto’s maken die helemaal met elkaar blenden. Love it!

8MM
Filmpjes maken die eruit zien alsof ze in de jaren ’70 zijn opgenomen maak je met de 8MM app. Leuk om je Instastories hiermee te voorzien van een verassend effect.

post a comment